Zwangerschapscursus 'Dat zal bevallen'


De vrouwen van de eerste cursus! Wat niet iedereen weet is dat je zelf  veel kan doen om op een goede manier, op eigen kracht, te bevallen. Vroeger kregen zwangere vrouwen die informatie van hun moeders, oma's, tante's. Nu moeten we het op een andere manier ter oren krijgen... 
 

Eostra verzorgt een korte, praktische cursus ‘Dat zal bevallen’. Hij bestaat uit twee individuele bijeenkomsten waarin een heldere uitleg wordt gegeven over de werking van je baarmoeder, de fases van de bevalling en het effect van verschillende bevallingshoudingen op het verloop van de geboorte. Ook krijg je informatie over het opstellen van een geboorteplan, over borstvoeding, de kraamtijd en over  Dunstan Babytaal. Ideaal in aanvulling op zwangerschapsyoga, zwangerschapszwemmen of Centering Pregnancy. 


Omdat ontspannen tijdens de bevalling zo belangrijk is heeft Eostra een speciale   Ontspannings-CD voor zwangere vrouwen ontwikkelt. Deze krijg je tijdens de eerste bijeenkomst mee naar huis. Met behulp van de oefeningen op de CD kan je thuis je lichaam verder trainen in het ontspannen. 

 

De cursus 'Dat zal bevallen':

  • Twee individuele afspraken van twee uur met jou en je partner. 
  • Start in week 30 - 34. Planning in overleg. Wanneer het jou uitkomt. 
  • In Sibrandabuorren, centraal gelegen tussen Sneek en Grou. Of bij jou thuis. 
  • Kosten 135 Euro plus eventuele reiskosten. Door verschillende zorgverzekeraars wordt dit (gedeeltelijk) vergoed.
  • Inclusief de speciale Eostra Ontspannings-CD voor zwangere vrouwen.
     

Wil je meer informatie of direct een afspraak plannen? Neem dan contact op met  Eostra.