Ontspannings-CD voor zwangere vrouwen

 

Vol trots presenteert Eostra de Ontspannings-CD voor zwangere vrouwen. Een CD gemaakt in eigen beheer om zwangere vrouwen te ondersteunen bij het ontspannen tijdens de zwangerschap èn tijdens de bevalling. Met als doel: een hele fijne zwangerschap en een voorspoedige bevalling!


Eostra Ontspannings-CD voor zwangere vrouwenOntspannen is heerlijk tijdens je zwangerschap en essentieel voor een voorspoedige bevalling. Je baarmoeder is een spier die zich door te ontspannen vlot en zonder veel pijn kan openen. Bij spanning en angst verkrampt hij juist en zal dan niet gemakkelijk opengaan. Door je lichaam en geest tijdens je zwangerschap (dagelijks) te oefenen

in het ontspannen zal je deze gemoedstoestand gemakkelijker kunnen oproepen tijdens je bevalling.


Op de CD staat een ontspanningsoefening ingesproken door Laura van Deth. Laura

is een hele bijzondere vroedvrouw met 20 jaar ervaring in het begeleiden van

zwangere vrouwen bij hun bevalling. Dat hoor je in haar stem. Als je deze oefening vaak gedaan hebt geef je wellicht de voorkeur aan het tweede nummer met prachtige gitaarmuziek. Als je de ontspanningsoefening ook vaak op deze muziek gedaan hebt, zal je lichaam bij het herkennen van de muziek ontspannen. Dat effect kan je dus ook tijdens je bevalling gebruiken! Het derde nummer op de CD is een bevallingsoefening die je vanaf 37 weken zwangerschap kan beluisteren zodat je je een voorstelling kan maken van een mooie bevalling.


De CD wordt gebruikt in de zwangerschapscursus 'Dat zal bevallen!' en zit bij de cursusprijs inbegrepen. Deelnemers aan de cursus krijgen de CD tijdens de eerste cursusavond uitgereikt. Maar als je de cursus niet doet is de CD ook heel goed los te gebruiken. 


De Ontspannings-CD voor zwangere vrouwen kost 15 Euro plus verzendkosten en is

te bestellen via de Eostra webshop.