Dunstan Babytaal voor (aanstaande) ouders


Pasgeboren baby's maken vijf geluiden waaraan je precies kan horen wat je baby nodig heeft. Leer Dunstan Babytaal en heb een hele fijne start samen!


De Australische Priscilla Dunstan heeft ontdekt dat alle baby's over de hele wereld vijf verschillende geluidjes maken met ieder een heel specifieke betekenis: honger, slaap, darmkrampjes, ongemak (vieze luier, te warm of te koud) of een boertje dat dwars zit. De geluiden zijn gebaseerd op reflexen die alle baby's hebben in de eerste maanden van hun leven en zijn daarom universeel. Als je deze geluiden leert herkennen kan je direct bij de eerste kreetjes van je baby weten wat er aan de hand is. Het is echt geweldig om zo duidelijk de behoeften van je kindje te kunnen begrijpen! Meer hierover kan je lezen op de website www.babytaal.nl.

Cursus Dunstan Babytaal voor (aanstaande) ouders:

Anderhalf uur bij jou thuis. In je zwangerschap of als de baby er al is. 

Je kan ook andere (aanstaande) ouders uitnodigen. 

Kosten zijn 60 € of 30 Euro per (aanstaande) baby bij meer deelnemers. 

De Dunstan Babytaal DVD is tijdens de cursus met korting te verkrijgen voor 20 €.

Neem contact op met Eostra voor meer informatie of het plannen van een afspraak. 


We zijn bezig om ook kraamverzorgsters op te leiden in de Dunstan Babytaal zodat ze jullie in de kraamtijd kunnen helpen om de vijf geluiden te herkennen bij jullie eigen kindje. Vraag ernaar bij je kraamzorgorganisatie.