Babymassage (6 weken - 9 mnd)


Babymassage is leuk èn goed voor de ontwikkeling van je kindje. 


Het is heerlijk om je baby, bijvoorbeeld na het badje, even lekker te masseren. Je baby geniet zichtbaar van de massage en het intensieve contact met jou. Een mooi, intiem moment om elkaar op een ontspannen manier beter te leren kennen. 


Daarnaast blijkt het masseren van je kindje nog een aantal positieve effecten te hebben. Je baby slaapt rustiger en dieper, de spijsvertering wordt beter, darmkrampjes en overstrekking verminderen waardoor er meer energie overblijft om te groeien in lengte en gewicht. 


Voor je baby is het vanaf het allereerste begin fijn om gemasseerd te worden. Dus vanaf het moment dat jullie samen eraan toe zijn kan je deelnemen aan één van de hieronder vermelde cursussen. Je kan ook met je kindje langskomen voor een individuele uitleg over de Shantala Babymassage. Je partner is daarbij natuurlijk
van harte welkom. Ook is het mogelijk om zelf een workshop te organiseren. Wellicht een idee om samen met de andere dames van je zwangerschapscursus te doen? Natuurlijk is er tijdens de bijeenkomst alle gelegenheid tot het stellen van vragen, ook over andere onderwerpen betreffende het ouderschap.

Een cursus babymassage wordt gegeven door Elena Atsma, Babyconsulent in Sneek. Je kan met haar contact opnemen voor de eerstvolgende cursus of een individuele afspraak.