Routebeschrijving naar de cursuslocatie in Sneek

 

Verloskundig Centrum Sneek 

Van Giffenstraat 6

8601 EX Sneek

 

Vanuit Workum, Bolsward, Harlingen:

Vanaf de A7 vervolg je de weg richting Joure (N7). Op de rondweg van Sneek  neem je de afslag 20 richting Leeuwarden/IJlst/Ysbrechtum. Boven aan de afslag ga je links. Bij de eerste rotonde rechts, de Tingietersstraat. Dan ga je bij de stoplichten rechts, Stadrondweg Zuid. Bij de T-kruising links, de Zuidwesthoekweg. Bij de rotonde rechts, de Giffenstraat. Doorrijden, flauwe bocht naar rechts, nummer 6 is het grote zilverkleurige gebouw aan de linkerkant. 

 

Vanuit Joure, Drachten, Heerenveen:

Neem de snelweg A7 tot aan Sneek. Blijf de weg volgen, dit wordt de N7 richting Bolsward. Op deze rondweg van Sneek neem je de afslag Lemmerweg richting Centrum Sneek. Over de brug, langs de Waterpoort, dan de eerste links, de Oude Koemarkt. Dan meteen weer de eerste links, Zuidend. Deze rij je door tot aan het Martiniplein, daar voor de kerk links af. Vervolg je weg op de Stationsstraat. Over het water en dan de derde straat links, de Almastraat. Bij de T-kruising links, dit is de Giffenstraat. Nummer 6 is het grote zilverkleurige gebouw aan de linkerkant. 

 

Vanuit Leeuwarden, Grou:

Neem de provinciale weg richting Sneek (N354). Bij de kruising met de Stadrondweg (rotonde) rechtdoor Sneek in, de Leeuwarderweg. Bij het tweede stoplicht rechts af, de Prins Hendrikkade. Deze weg volgen tot aan de stoplichten, dan links (voor het spoor), de Kanaalstraat. Langs het station, bij de rotonde links af, de Giffenstraat. Doorrijden, flauwe bocht naar rechts, nummer 6 is het grote zilverkleurige gebouw aan de linkerkant. 

Laatste nieuws


Individuele zwangerschapscursus


De zwangerschapcursus Dat zal bevallen is ook in de vakantie mogelijk! Bel voor een afspraak. lees verder

Cursus Dunstan Babytaal voor ouders


 Doe mee met de cursus Dunstan Babytaal voor ouders en leer je baby verstaan vanaf het allereerste begin!lees verder