Soulmama’s


Soulmama's Eens per maand een middag helemaal voor jou zelf. Onder begeleiding van een coach in een vast gezelschap van maximaal twaalf vrouwen herinnerd worden aan je eigen drijfveren. Aan dat wat belangrijk voor je is. Ruimte om je worstelingen in je werk, in je relatie, als moeder of als deelnemer aan het sociale leven aan de orde te stellen. En feedback te krijgen van anderen die in het zelfde schuitje zitten.

Soulmama’s zijn vrouwen die luisteren naar elkaar, die elkaar steunen, die elkaar tot spiegel willen zijn. Eerlijk, liefdevol en oprecht, soms confronterend. Soulmama's staan midden in het leven en willen op hun manier ook een  positieve bijdrage leveren aan een duurzame toekomst voor hun kinderen. 

Belangstelling? Neem contact op met Eostra. Je kan je ook alvast opgeven. Vanaf april 2012 zullen op verschillende plaatsen in Nederland Soulmama-groepen opstarten. Zie de Agenda voor de groepen in Friesland, Utrecht en Amsterdam. De kosten zijn 35€ incl BTW voor particulieren en 55€ ex BTW als je werkgever het betaalt. Deze bijeenkomsten passen goed in een werkgerelateerd persoonlijk ontwikkelingstraject.